eng
ελ

Νέα

Ινομυώματα: Τα ανησυχητικά συμπτώματα – Πότε και πώς αφαιρούνται

Συνέντευξη του Βασίλη Καπετανάκη στο www.ygeiamou.gr. Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.

Τι πρέπει να προσέχουν τα ζευγάρια στη θεραπεία υπογονιμότητας – Καλημέρα Ελλάδα

Απαντήσεις σε προβληματισμούς σχετικά με τον Covid-19 και τι πρέπει να προσέχουν τα ζευγάρια που πραγματοποιούν θεραπεία υπογονιμότητας, δίνει ο Βασίλειος Καπετανάκης, Μαιευτήρας –Γυναικολόγος, Διευθυντής Τμήματος Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Γυναικείας Αναπαραγωγής ΥΓΕΙΑ, στη συνέντευξή του στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» με τον Γιώργο Παπαδάκη στον Ant1.

Η συνέντευξη στα Social Media :

YouTube

Linkedin

Facebook

O ρόλος της Γυναικείας Αναπαραγωγικής Χειρουργικής: Που και Πότε ενδείκνυται?

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης, Διευθυντής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής Γυναικείας Αναπαραγωγής Νοσοκομείου Υγεία, ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στο 2ου Συνέδριο για τη Γυναίκα & το Παιδί, το οποίο θα διεξάχθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 10-13 Μαρτίου 2022, στην Αίθουσα «Ν. Λούρος» του Μαιευτηρίου ΜΗΤΕΡΑ, στην Αθήνα.

Ο Δρ. Καπετανάκης ανάπτυξε τον Ρόλο της Γυναικείας Αναπαραγωγικής Χειρουργικής: Που και Πότε ενδείκνυται?

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι ο Δρ Βασίλειος Καπετανάκης εξελέγη νέος αντιπρόεδρος στο Διοικητικό Συμβούλιο της Μαιευτικής – Γυναικολογικής και Παιδιατρικής Κλινικής ΜΗΤΕΡΑ.
(περισσότερα…)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η διαδικτυακή, χωρίς την παρουσία κοινού, (για προληπτικούς λόγους μετάδοσης ιού COVID – 19) 2η Ημερίδα «Αναπαραγωγικής Χειρουργικής και Προηγμένης Γυναικολογικής Ενδοσκοπικής Χειρουργικής»
(περισσότερα…)

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης ηταν προσκαλεσμένος ομιλητής στο «4ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης» στο ξενοδοχείο Hilton στην Αθήνα στις 20-22 Φεβρουάριου 2020 (περισσότερα…)

Μεγάλο ποσοστό των ζευγαριών, έπειτα από σωστή διάγνωση και θεραπεία χειρουργικής αποκατάστασης, θα μπορέσουν να τεκνοποιήσουν χωρίς να υποβληθούν σε ορμονική θεραπεία εξωσωματικής γονιμοποίησης. Ενημερωθείτε για την σημαντική συμβολή της Αναπαραγωγικής Χειρουργικής στην αντιμετώπιση της υπογονιμότητας.

(περισσότερα…)

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα: Έμεινε έγκυος με μία πρωτοποριακή μέθοδο αφαίρεσης όγκου ωοθηκών!

H ιατρική μας ομάδα αντιμετώπισε ένα άκρως ενδιαφέρον και πολύ σπάνιο ιατρικό περιστατικό με ευτυχή κατάληξη!

(περισσότερα…)

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι σε ένα από τα μεγαλύτερα θεραπευτικά κέντρα της Ελλάδας, στον όμιλο Υγεία,  ξεκινάει το εξειδικευμένο κέντρο Προηγμένης Ενδοσκοπικής Χειρουργικής (Λαπαροσκοπικά, Ρομποτικά και Υστεροσκοπικά) Γυναικείας Αναπαραγωγής υπό την διεύθυνση του Δρ. Βασίλειου Καπετανάκη.

(περισσότερα…)

Ο Δρ Εμμανουήλ Καπετανάκης μέσα από την τεράστια συμβολή του και σημαντική πορεία του και έχοντας υπάρξει πρωτοπόρος σε παγκόσμιο επίπεδο στον τομέα της Ανθρώπινης Αναπαραγωγής και Υπογονιμότητας καθώς και της Λαπαροσκοπικής Χειρουργικής είχε την μεγάλη τιμή να βραβευτεί με το βραβείο «H Αυτού Μεγαλειότης ο Έλληνας Μετανάστης» (περισσότερα…)

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης συμμετείχε ως μέλος της Οργανωτικής Επιτροπής καθώς και ως Πρόεδρος στις Ελεύθερες Ανακοινώσεις με θέμα την Ενδοσκόπηση στην Γυναικολογία κατά την διάρκεια του 14ο Πανελλήνιου Συνέδριου Μαιευτικής και Γυναικολογίας που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών στις 31 Μαΐου έως 3 Ιουνίου 2018.

(περισσότερα…)

O Δρ. Εμμανουήλ Καπετανάκης βραβεύτηκε απο τον Σύνδεσμο Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου και Ν. Ηρακλείου για την μακροχρόνια προσφορά του στην αντιμετώπισης της υπογονιμότητας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας.
(περισσότερα…)

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία το 3ο Πανελλήνιο Συνέδριο Εξωσωματικής Γονιμοποίησης στο ξενοδοχείο HILTON οπού ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης ήταν προσκεκλημένος ομιλητής και παρουσίασε την εμπειρία του πάνω στο επίκαιρο θέμα της «Σημασίας Διαχωρισμού των Ανώμαλων Εμβρύων με την μέθοδο PGD/PGS σε Γυναίκες με Επανειλημμένες Αποβολές»

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης ήταν προσκεκλημένος ομιλητής στο λαπαροσκοπικό συνέδριο γυναικολογίας «Advanced Course in Gynecologic Laparoscopy» το οποίο πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο μαιευτήριο Ιασώ σε συνδυασμό με το ερευνητικό – πειραματικό κέντρο ELPEN,  οπού παρουσίασε τις νέες τεχνικές λαπαροσκοπικής αφαίρεσης ινομυωμάτων μήτρας.

Είμαστε περήφανοι να σας ανακοινώσουμε οτι η πρώτη μονάδα εξωσωματικής στην Ελλάδα, με πάνω από 30 χρονιά εμπειρίας, για ακόμη μια φορά εκσυγχρονίστηκε πραγματοποιώντας ολική αναβάθμιση του εργαστηριού με τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό.

Προσφέροντας πάντα υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και συνδυάζοντας την πολυετή εμπειρία μας με τεχνολογία αιχμής στοχεύουμε για ακόμα μεγαλύτερες επιτυχίες παραμένοντας κορυφαίοι στον κλάδο μας!

30.000 μωρά και συνεχίζουμε….. (περισσότερα…)

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης πέρασε με επιτυχία τις γραπτές εξετάσεις επαναπιστοποίησης της Αμερικάνικης Εταιρείας Μαιευτικής και Γυναικολογίας (US Board Maintenance of Certification Secure Written Examination) διατηρώντας ως σήμερα ενεργό τον τίτλο του διπλωματούχου της Αμερικάνικης Εταιρείας Μαιευτικής και Γυναικολογίας παραμένοντας πάντα ενήμερος με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις.

Η πρώτη γυναικολογική επέμβαση με ρομπότ 4ης γενιάς έγινε στο Metropolitan απο τον Δρ. Β. Καπετανάκη… Δείτε περισσότερα

Μανώλης Καπετανάκης, ο φύλακας άγγελος της μητρότητας – άρθρο στην απο τον καταξιωμενο δημοσιογραφο Μ. Δημελλά Jul 17th, 2017. Δείτε περισσότερα

Θα θέλατε να γνωρίσετε το μωρό σας πριν γεννηθεί;

Το Κέντρο Καπετανάκη πρωτοπορεί προσφέροντας το ακριβές αντίγραφο του αγέννητου μωρού σας!

Με την βοήθεια του υπερσύγχρονου υπερήχου General Electric και χρησιμοποιώντας στην συνέχεια τρισδιάστατο εκτυπωτή καταφέραμε να μετατρέψουμε τις 3D φωτογραφείες υπερήχων του αγέννητου μωρού σε τρισδιάστατα, πλαστικά αντίγραφα… Δείτε περισσότερα

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης στο πλαίσιο της Συνεχιζόμενης Ιατρικής Εκπαίδευσης πέρασε με επιτυχία τις ετήσιες γραπτές εξετάσεις επαναπιστοποίησης της Αμερικάνικης Εταιρείας Μαιευτικής και Γυναικολογίας (US Board Maintenance of Certification Secure Written Examination) διατηρώντας ενεργή την άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος στις Η.Π.Α.

Ο Δρ. Καπετανάκης παραμένει πάντα ενήμερος με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις διατηρώντας συνεχώς τα ψηλότερα επαγγελματικά πρότυπα της Αμερικάνικης Εταιρείας Μαιευτικής και Γυναικολογίας.

Στην προσπάθεια συνεχούς βελτίωσης των υπηρεσιών μας το εργαστήριο εξωσωματικής γονιμοποίησης, οργανωμένο με τις αυστηρότερες διεθνείς προδιαγραφές, εκπλήρωσε όλες τις προϋποθέσεις για την απόκτηση Ευρωπαϊκής πιστοποίησης από τα υψηλότερα πρότυπα ISO για το επίπεδο των παρεχομένων υπηρεσιών και τις υπερσύγχρονες υποδοµές του.

Ο Δρ. Βασίλης Καπετανάκης έχοντας εξειδικευτεί στην λαπαροσκοπική χειρουργική στο νοσοκομείο Mayo clinic, το οποίο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα αναφοράς των ΗΠΑ, είναι προσκαλεσμένος ομιλητής στο Πρόγραμμα Επιστημονικών Εκδηλώσεων του Ομίλου Ιασώ οπού παραθέτει την εμπειρία του και αναλύει τα τελευταία δεδομένα στην αντιμετώπιση κύστεων ωοθηκών και πυελικών μαζών.

Ο Δρ. Εμμανουήλ Καπετανάκης είναι προσκαλεσμένος για την Παγκόσμια Μέρα Γονιμότητας στην εκπομπή «Πρώτη γραμμή»  στον Σκαϊ με τους Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Οικονόμου, οπού παραθέτει την τεράστια εμπειρία του πάνω στο επίκαιρο θέμα της γυναικείας και ανδρικής υπογονιμότητας

 

Ο Δρ. Βασίλης Καπετανάκης μετά από επίσημη πρόσκληση, έχει την τιμή να αποτελεί μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής (Editorial Board) του παγκοσμίου εμβέλειας περιοδικού «Κλινικές στη Χειρουργική» στον τομέα της Γυναικολογικής Χειρουργικής (Journal Clinics in Surgery – Gynecological Surgery).

 

“PGS: Μεγιστοποιώντας την επιτυχία στην εξωσωματική γονιμοποίηση”

Διαβάστε το συνημμένο άρθρο του Δρ. Βασίλη Καπετανάκη για την νέα μέθοδο που προσφέρει το Κέντρο Αναπαραγωγής και Γενετικής, αυξάνοντας σημαντικά τα ποσοστά επιτυχίας στην εξωσωματική γονιμοποίηση.

Το συνημμένο άρθρο δημοσιεύεται στο περιοδικό “People”, ένθετο στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα».

O Δρ. Βασίλης Καπετανάκης μιλάει στην εκπομπή Σπίτι μου Σπιτάκι μου στο κανάλι ALPHA για το πως συμπεριφέρονται τα έμβρυα στην κοιλιά της μητέρας τους καθώς και για το πως απεικονίζονται με την βοήθεια του τρισδιάστατου υπερήχου!

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης είναι προσκεκλημένος ομιλητής στο 4ο Διεθνές Συνέδριο Ρομποτικής Χειρουργικής Νοτιοανατολικής Ευρώπης (SEERSS) το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο World Trade Center στο Βουκουρέστι από 29 έως 31 Οκτωβρίου.

Ο Δρ. Καπετανάκης θα παρουσιάσει την πρωτοποριακή τεχνική του αφαίρεσης ινομυωμάτων μήτρας με το ρομποτικό σύστημα Da Vinci (Knife Assisted Robotic Myomectomy).

Δείτε την διάλεξη του Δρ. Βασίλη Καπετανάκη πάνω στο πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα με τίτλο «Αποβολές 1ου τριμήνου κύησης» που έλαβε μέρος στο Πρόγραμμα Επιστημονικών Εκδηλώσεων του Ομίλου Ιασώ.

Ο Δρ. Βασίλειος Καπετανάκης είναι προσκεκλημένος ομιλητής στο Πρόγραμμα Επιστημονικών Εκδηλώσεων του Ομίλου Ιασώ που θα λάβει μέρος στο αμφιθέατρο την Παρασκευή 5 Ιουνίου 2015, στις 12:30μμ. Ο Δρ. Καπετανάκης θα παρουσιάσει τις τελευταίες εξελίξεις πάνω στο πολύ ενδιαφέρον και επίκαιρο θέμα με τίτλο «Αποβολές 1ου τριμήνου κύησης».

Ο Δρ. Καπετανάκης για έκτη συνεχόμενη χρονιά πέρασε με επιτυχία εξετάσεις επαναπιστοποίησης της Αμερικάνικης Εταιρείας Μαιευτικής και Γυναικολογίας (US Board Recertification) παραμένοντας ενήμερος με τις τελευταίες ιατρικές εξελίξεις.

Η σχέση IVF και γυναικολογικών καρκίνων στο μικροσκόπιο Ελλήνων ερευνητών. Μια από τις μεγαλύτερες μελέτες στην Ευρώπη και η μοναδική στην Ελλάδα, ολοκληρώθηκε πρόσφατα στο Γυναικολογικό Κέντρο Αναπαραγωγής & Γενετικής.
Virus.com.gr
| » τα ΝΕΑ Οnline»

Ο Δρ. Βασίλης Καπετανάκης μιλά στην εκπομπή «Όλα Για Την Υγειά Μου» για τις ενδείξεις και τα πλεονεκτήματα της ρομποτικής χειρουργικής στην αντιμετώπιση των γυναικολογικών προβλημάτων.